Egyre több álhírbe könnyű belebotlani, főleg akkor, amikor az emberek félnek. És a koronavírus világjárvány sok mindenből és mindenkiből a legrosszabbat hozta ki, és olyanokat is félelemmel tölt el, akik egyébként nem aggódós típusok. Főleg, ha az egzisztenciájuk, munkájuk, párkapcsolatuk, családi életük lett az új frontvonal.

Olyan oldalt találni egyre nehezebb, ahol biztosan nem futunk álhírekbe. De azért nem lehetetlen, természetesen. Szerencsére ilyen weboldal az Akcióleső site-ja. Ha például CCC újságot keresünk, elég ide kattintani: CCC Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ. Sok mindent találhatunk az Akcióleső oldalon és a lengyel CCC kínálata lehet a számunkra legmegfelelőbb, ha cipőket keresünk, legyen szó gyerekcipőkről, papucsokról, női bokacipőkről, férfi fél- vagy sportcipőkről. A jól ismert, népszerű márkákat (Puma, Adidas pl.) is megtaláljuk, akár nagy (20-, 30-, 40, akár 50% feletti) leárazással, de vannak a CCC-nek saját márkái is (Lasocki, Gino Rossi) és más, kevéssé ismert márkák is. Mint a Rieker, Bugatti (ez nem egy autómárka!?), GO SOFT, Lanetti. A női részben pedig előkerül Clara Barson, Jenny Fairy, DeeZee, a Gino Rossi női modelljei, a gyerek szekcióban pedig a Lasocki, Lasocki Kids, Lasocki Young mellett van MB, Nelli Blu és Sprandi (azt hiszem, ez is CCC-s márka, máshol még nem láttam).

Ha pedig a táskák között is szétnézünk, ismét a CCC saját márkái jönnek szembe velünk: Gino Rossi, Lanetti, Sprandi, a női táskák pedig DeeZee, szintén Gino Rossi, Jenny Fairy márkanevek alatt találhatók meg.