Az egyik közösségi média felületen követek egy természetes bőrápolásról szóló oldalt, ahol mindig olyan híreket osztanak meg a közösséggel, ami valóban hozzá is tesz az életünkhöz.

Nem holmi marketing fogásból osztanak meg termékekről összefoglalókat, hanem hiteles írásokat találunk.

Amióta ezeket az érdekes bejegyzéseket olvasom és alkalmazom a mindennapokban a javasoltakat, szemmel láthatóan kisimultabb és problémamentesebb az arcom, ami a bőrápolást érinti.

Viszont egyes termékek nem annyira közismertek és nehezebb beszerezni őket, ha nem tudjuk hova is forduljunk. Másik buktató lehet még az INCI szépsége. Ez az egyik elsődleges szempont termékválasztásnál.

De én megtaláltam a legjobb helyet a beszerzésre, amit egy bőrápolási cikk alatt javasolt egy másik felhasználó.

Ez a webáruház egy konkrét termék kapcsán jött szóba, méghozzá a manuka olaj miatt.

A https://www.humanityaruhaz.hu/termek/manuka_olaj_5_ml.html linkre kattintva rögtön a Humanity Áruház manuka olaj rendelési felületén találjuk magunkat.

Ha valaki annyira nem jártas a témában, akkor megemlíteném, hogy olyan jótékony hatásai vannak a manukának is, mint a teafának, csak ez sokkalta erősebb, ámde kevésbé ismert.

Az illóolajat az Új-Zélandon honos rózsaszín virágú, tüskés bokrocskából nyerik desztilláció segítségével.

Korábban említettem, hogy kozmetikai termékek esetén a választásnál az elsődleges szempont az INCI, azaz az összetevők megvizsgálása.

A Humanity Áruház https://www.humanityaruhaz.hu/termek/manuka_olaj_5_ml.html linkjén található manuka olajnál egy csodaszép komponens listával találkozhatunk, mivel minden alapanyag 100 százalékig természetes. Ez azt jelenti, hogy semmi mesterséges szert nem tartalmaz, így nem mérgezzük magunkat kemikáliákkal a bőrünkön keresztül.

Ha már a bőrünknél tartunk a Humanity Áruház oldalán érdemes végigtanulmányoznunk mi mindenre alkalmazható a manuka illóolaj. Kiemelkedően jó fertőtlenítő hatása révén segíthet a gyógyulásban. Vírus- és baktériumölő, így akár dezodor készítésénél is magas hatékonysággal lehet alkalmazni vagy épp a körömgombára nyújthat gyógyírt.

De nem csak felületi kezelések vannak a manuka illóolaj repertoárján. A házi készítésű, környezetbarát tisztítószerek összetevőjeként is alkalmazható, ahol kihasználhatjuk az összes általa nyújtott antibakteriális előnyt úgy, hogy közben tudatosan védjük bolygónkat.

Továbbá a párologtatás során is belélegezve is jótékonyan hathat ránk. Csökkenti a szorongást, megnyugtat úgy, hogy közben immunrendszerünket erősíti.

Asthma esetén is bátran alkalmazhatjuk a manuka illóolajat gőzölve, hogy enyhülést hozzon az igénybe vett hörgőinknek.

Egyéb légzőszervi probléma fennálltakor is bevethetjük a manuka illóolajat és bízhatunk a javulásban köszönhetően ennek a kis üvegcsébe zárt csodaszernek.

Egyes esetekhez mért adagolását tekintve érdemes a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/manuka_olaj_5_ml.html oldalon a felhasználási javaslatokat végigolvasni vagy átkattintani az adagolásról szóló felületre, ahol bővebben olvashatunk a témáról.

Mivel nincs vegyszerekkel stabilizálva az olaj, hogy minél tovább felhasználható legyen, így érdemes napfénytől távol és szobahőmérsékleten tartani.

Ha szeretnénk egyéb vásárlói véleményeket olvasni a termékről, úgy görgessünk csak a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/manuka_olaj_5_ml.html lap aljára, ahol értékelések is találhatóak.

Szerintem minden szempontból meggyőző a manuka illóolaj, így már csak a rendelésre kell szánnunk pár percet. A vásárlást könnyedén, a bevásárló kocsira kattintva megtehetjük. Az adataink megadása után pedig már csak várnunk kell, amíg értesítést kapunk csomagunk átvételi időpontjáról.

Érdemes olvasni, ránézni a hírekre, hiszen ilyen csodaszerekről is kaphatunk információt.