Mindig odafigyeltem arra, hogy ne csak az itthoni, de a külföldi sajtót is olvassam. Ez régebben nehezebben volt kivitelezhető, de az mióta elterjedt az internet, ez már semmilyen akadályba nem ütközik.

Az olasz és az angol hírportálok cikkeit egész jól megértem.

Miért jó külföldi híreket olvasni?

Elsősorban azért, mert ilyenkor kicsit más nézőpontból is láthatjuk a világ eseményeit. Összességében bővíthetjük így a látókörünket.

A másik evidens előnye ennek, hogy a nyelvtudásunkat is fejleszthetjük így.

Egy angolul írt hírben találtam egy kifejezést, amit eddig nem is ismertem. Ennek kicsit jobban utána is jártam.

Ez az angol szó a selfiemachine volt. Némileg sejtettem, hogy ez mire lehet jó, és mikor utána néztem ennek a selfigep.hu oldalon, hogy mi is ez, kiderült, hogy igazam volt.

Ennek a berendezésnek az a lényege, hogy a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben a kezünkbe vehessünk egy rólunk készült képet.

Ez egy ideális megoldást nyújt ahhoz, hogy feldobjunk vele egy esküvőt, egy céges bulit, vagy bármilyen más rendezvényt.

A selfigep.hu által nyújtott szolgáltatás azonban közel sem csak ennek a gépnek a bérbeadását jelenti. 

Például, emellé kérhetünk különböző fotófalakat a sima fehér mellé, ha szeretnénk.

A selfiemachine mellé továbbá számtalan aranyos és bohókás kelléket is kapunk, amiket felvéve kicsit megbolondíthatjuk a képeinket. Itt vicces kalapokra, szemüvegekre és effélékre kell gondolni.

Mikor megrendelünk egy ilyen szolgáltatást, már a rendezvény megkezdése előtt kiérkezik hozzánk egy munkatársuk a fotós automatával, hogy minden elő legyen készítve, mire megérkeznek a vendégek. A munkatárs végig ott marad a rendezvényen, addig, ameddig a bérleti idő szól. Ez idő alatt garantálja, hogy a rendezvény résztvevői minden probléma nélkül használni tudják a gépet, de erre nem nagyon van szükség, mert egyébként nagyon egyszerűen lehet kezelni.

A selfiemachine a képeket rögtön ki is nyomtatja mindenkinek, ami szerintem egy fantasztikus emlék és ajándék is lehet egyben.

Ha valaki fel akar dobni egy bulit, akkor ezzel a géppel nem fog mellélőni, ez száz százalék!