Napjainkban nem igazán kecsegtetnek bennünket a világ történései jó hírekkel. Háború, járvány, természeti csapások…az embernek már sokszor nincs is kedve este bekapcsolni a tv-t vagy a hírportálokat böngészni. Inkább a barátnőkkel, kolleginákkal cseverészek gyereknevelésről, receptekről, és persze cipőkről-táskákról.

Legutóbb, amikor megtaláltam a www.annataska.hu oldalt a weben, egyből el is küldtem a linkjét minden barátnőmnek. Azóta már többször is rendeltem innen táskát magamnak és a férjemnek is, de olyanra is volt már példa, hogy pénztárca vagy öv került a kosárba.

Márkás, jó minőségű darabokat árusít az Annatáska. Stílusban, színben, anyagban is nagyon változatos a kínálat. Vannak itt sportosabb de elegánsabb darabok is, mindenki megtalálhatja a stílusának megfelelőt. A kelendőbb márkákat, mint a Bugatti, a Jana vagy a Tamaris, mind meg lehet itt találni. A kínálatban helyez kapott személyes kedvencem az Anekke is melynek egyedi, magával ragadó stílusa engem egyből levett a lábamról.

A webáruház választéka bőséges, a termékek között való eligazodást szűrők segítik. A találatok szűkíthetők márkára, típusra, színre, vagy esetleg arra is, hogy férfi, vagy nő számára keresünk táskát.

www.annataska.hu

Pénztárcákat és öveket is találunk itt, a már említett változatosságban, amely a stílust, az anyagot és a színeket illeti.

A webáruház felülete felhasználóbarát, stílusában nőies, kellemes. Ha kérdésünk lenne egy termékkel vagy bármi mással kapcsolatban, az ügyfélszolgálatot e-mailen vagy telefonon lehet elérni. A vásárlást regisztráció nélkül is meg lehet ejteni, ám érdemes pár percet rászánni a regisztrációra, mert akkor bekerülünk a hűségprogramba is. Ennek keretein belül vásárlások után pontokat lehet szerezni, majd beváltani.

A lányoknak tetszett a www.annataska.hu, többen még aznap este rendeltek valamit maguknak, mert tudjuk, táskából és cipőből soha nincs elég. Örülök annak, hogy én ilyen jó hírekkel szolgálhattam részükre, hogy milyen szuper táskawebáruházat találtam.