A férjemnek már hosszú évek óta működik egy autószalonja, ahol főként azzal foglalkozik, hogy a régi, kopottas autókat kicsit felturbózza. Rengeteg olyan eset volt már, amikor azt gondoltam, hogy ez egy lehetetlen küldetés, és még neki is bele fog törni a bicskája tapasztalt létére. Természetesen szinte mindig tévedtem, mert olyan szakértelemmel rendelkezik, ami elől semmilyen foltnak, illetve karcolásnak sincs esélye.

Volt egy időszak, amikor nagyon sokat morgott magában. Ennek az volt az oka, hogy nem találta meg a megfelelő autó polírozó eszközt, amivel tökéletesen tudott volna dolgozni. Így maradtak a félmegoldások. Úgy döntöttem, segítek neki a keresgélésben, és találtunk is egy weboldalt, ahol megtaláltuk azt a termékcsaládot, ami végül a legjobban bevált neki. Ez pedig a Sontax nevezetű márka volt, amiről már korábban hallott szakmabeli barátaitól, de egészen eddig úgy gondolta, hogy irreálisan drágák ezek a termékek. Azonban a sok csalódás után úgy döntött, mindenképp megér egy próbát, és rendelt is néhány darabot. Valóban hozta azokat az elvárásokat, amelyeket a férjem állított felé, és olyan jó minőségűek voltak, amire a férjem által korábban használt szerek esetében nem volt példa. Amióta ezt a termékcsaládot használja, elhíresült a városban, hogy ő polírozza a legszebben az autókat.

Természetesen előbb nem másokon, hanem a családunkban található autókon próbálta ki a termékeket, hiszen mi lesz akkor, ha mégsem olyan jó, mint aminek mondják. Édesanyáméknak van egy autójuk, ami kiválóan működik, és szinte semmi problémája sincs soha, ennek ellenére igencsak kopottas és megviselt állapotban van szegény. Úgy döntöttünk, ez lesz a megfelelő, hiszen ahogy mondani szokták, a puding próbája az evés. Megvolt a lehetősége ezeknek a szuper szereknek bizonyítani a hatékonyságukat rögtön, ráadásul nehezített pályán. Azt kell mondjam, a Sontex Külső Polírozás és Védelem Szett segítségével olyan külsőt sikerült varázsolni az autónak, mintha új lenne. Pedig mindent el lehetett róla mondani egészen idáig, csak azt nem, hogy új lenne. Mivel sokszor jártak ki vele a szüleim a tanyájukra, ahol az odavezető út eléggé göröngyös, volt mi megtépázza a kocsi szép külsejét.

Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk erre a márkára, mert valószínűleg, ha nem így történt volna, akkor a férjem még mindig bőszen keresné a megfelelő megoldást.