A salgó polc egyre nagyobb divat. Ez a polc nagyon praktikus, amiért mozgatni lehet a polcos elemeket benne, így minden polc akkora lehet, amekkorára valóban szükségünk van a tároláshoz. Érthető tehát, hogy miért kezd egyre elterjedtebb lenni az otthonokban.

A polc állítható mérete mellett kedvelt előnye az is, hogy nagy a terhelhetősége, nem kell csavarokkal szenvedni, könnyű az összeillesztése és amikor át akarjuk pakolni, könnyen egy teljesen más elosztású polcot kaphatunk.

Mostanában divat a letisztult, egyszerű berendezés a lakásokban. A fekete-fehér kontrasztjába is remekül beleillik a fémes polc, Sok egészen kicsi lakást látni mostanság, a magas ingatlanárak miatt pedig nem is telik nagyon az embereknek nagy lakásra.

A kis helyekre tökéletes ez a polc méreteit tekintve. Praktikus a tárolás szempontjából, teljesen ki lehet használni a helyet, amit elfoglal, jól illik a világos színekhez, főleg, mert nyitott.

A zárt szekrényektől optikailag sokkal kisebbnek tűnik egy szoba, ezek nagy helyet is foglalnak el és nehéz bele pakolni is. A salgó polc ezzel szemben pontosan akkora helyet vesz el a térből, amennyit feltétlenül muszáj.

Az apró lakásokat általában világos színűre festik, hogy nagyobbnak, tágasabbnak tűnjön. A salgó polc tökéletesen illeszkedik ebbe a környezetbe az ezüstős, fémes színével. Addig pakolhatjuk, amíg csak van rajta hely, nem fog egykönnyen leszakadni. Ha pedig át akarjuk rendezni, könnyű szétszedni.

De honnan is lehet beszerezni egy ilyen polcot?

A rackinglog.hu oldalon nagyon jó áron lehet hozzájutni különböző, raktározásban népszerű polcokhoz, így az örök kedvenc, most igen népszerű salgó polc is megvásárolható náluk.

Ők nagy mennyiségben is tudnak polcokkal szolgálni, ha valakinek esetleg raktárba kellene, de akár 1-1 darabot is kiszállítanak igény esetén.

Célszerű egyeztetni velük a pontos méreteket, ahova a polcot szánjuk, így segítenek abban, hogy melyiket a legérdemesebb megrendelnünk, és hány darabot kell vennünk ahhoz, hogy ne legye se túl sok, se túl kevés.

A szállítást is gyorsan kivitelezik, akárcsak a pontos árajánlat egyeztetését. Kifejezetten ajánlott tőlük rendelni, mert garanciát is adnak az egyébként nagyon jó minőségű ISO minősített polcaikra.

Már csak egy kérdésem maradt, Te tennél fém polcot a nappalidba?