Régóta fontolgattam már, hogy céget alapítok, sokáig azonban elbizonytalanítottak a számomra ismeretlen körülmények.(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér. – ez a pár szó keltette fel először a figyelmemet, s kattintottam, majd rátaláltam erre az oldalra.

Innen pedig már minden nagyon egyszerű és gördülékeny volt. Hisz a topcegalapitas.eu oldalon hamar feltérképeztem, hogy milyen feladataim is vannak a cégalapítás előtt, milyen döntéseket kell meghoznom, mire kell figyelnem, és egyáltalán, hogy ez az egész hogy működik.

Nem volt kérdés, hogy őket kérem meg az új cégem megalapítására. Hisz itt minden olyan egyértelmű volt, nincs apró betű, nincsenek rejtett költségek. Többféle csomag közül is lehet választani, és ezeknél is pontosan le van írva, hogy mit vállalnak, mit intéznek.

(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN - ha székhelyet kér.

Aminek nagyon örültem, hogy nem kell tovább a postával, hivatalos papírokkal, iratokkal bajlódnom. Hisz ahogy a hirdetésben is írták új cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér. Na erről a dologról nem hallottam én még korábban olyan sokat. De itt most utána néztem, utána olvastam. És nagyon megtetszett, amit olvastam.

A székhelyszolgáltatók szerintem a 21. század legnagyobb segítsége a vállalkozásoknak. Hiszen napjainkban az idővel állunk a legrosszabbul, kevés van és sok kéne. Na ebben segít a topcegalapitas.eu, mert átveszik a hivatalos leveleket, elküldik szkennelve, így persze nem tud elkallódni sem. Ez szerintem nagyon klassz dolog, ráadásul biztonságos és törvényes is. HA pedig adódik valami hivatalos ügy, akkor még egy tárgyalót is rendelkezésre bocsátanak.

Szóval ez volt az én nagy hírem, hogy a cégalapítás is lehet egyszerű és gyors.