A hírportálokon sok rossz dolgot, de sok hasznosat is lehet olvasni, ha az ember megválogatja, honnan informálódik. Én mindig igyekszem azért képben lenni azzal, hogy mi is történik a nagyvilágban. Nem értem azokat, akik vígan élik úgy az életüket, hogy nem tudnak a maguk körül lévő világról semmit, én biztos rosszul érezném magam. Ezeken a hírportálokon szoktak lenni hirdetések is, amelyeknél szintén változó, hogy hasznosak vagy sem. Nemrég pont egy hasznosba futottam bele, az volt a címe, hogy ágvágó fiskars. Meg is ütötte a szemem, mert pont metszeni kellett volna már a fáimat a kertben, de nem volt még meg a megfelelő eszköz hozzá. Így ellátogattam a hirdető, a gazdabolt.hu oldalára.

El is kezdtem böngészni az oldalon, láttam, hogy sok ágvágó fiskarst árulnak, illetve sok másik márkájú eszközt is. Láttam, hogy minden árkategóriában vannak itt ágvágók, így nem kell senkinek aggódnia amiatt, hogy esetleg nem találja meg a neki megfelelőt. Én egy viszonylag drágább árút választottam, mert azt szerettem volna, hogy ha veszek valamit, az sokáig ki tudjon szolgálni, és sok fát tudjak vele megmetszeni. Ekkor láttam, hogy a termék adatainál ott van, hogy ez az ágvágó fiskars csak külső raktáron van. Ez azt jelenti, hogy az embernek egy kicsit többet kell várnia a kiszállításra, mint normál esetben. Nekem nem volt ezzel bajom, úgy voltam vele, hogy a metszésben már egy vagy két hét nem oszt, nem szoroz.

Láttam, hogy a gazdabolt.hu oldalán van egy úgynevezett „kívánságlistára” gomb. Én ezt szeretem használni, akkor szoktam igénybe venni, amikor több minden tetszik meg egyszerre. Ilyenkor a termékeknél csak rányomok a kis szívecske ikonra, majd később egy helyen látom őket összegyűjtve. Így aztán sokkal könnyebb lesz a választás, mint a rengeteg közül eldönteni, hogy melyik a megfelelő. Mikor meglett az ágvágó, láttam, hogy van olyan fül az oldalon, hogy Akciók. Itt állandóan olyan termékek vannak, amiknek az eredetihez képest jóval kedvezőbb az áruk. Szerintem érdemes itt körülnézni, hátha találunk valamit, amit amúgy is meg szerettünk volna venni. Még az is oda van írva a termékekhez, hogy hány százalékos a leértékelés, ez mennyit jelent forintban, és hogy meddig tart a kedvezmény.

Láttam azt is, hogy a virágföld webáruház fent van a közösségi médiás felületeken is, mint például az Instagram vagy a Facebook. Gondoltam, követem a munkásságukat ezeken a platformokon is, hogy biztosan ne maradjak le semmilyen jó ajánlatról esetenként. Egyébként is itt lehet a legkönnyebben elérni az embereket, hiszen manapság szinte mindenki fent van ez a két oldal legalább valamelyikén.

ágvágó fiskars