Nagyon szeretek mindenféle hírportálokat olvasgatni. Mindig tisztában vagyok az aktualitásokkal, követem a történéseket, sok érdekességet tudok így meg és sok érdekes oldalra is rátalálhatok. Az egyik legjobb és leghasznosabb oldal megtalálásában mégis a legjobb barátnőm segített.

A minap épp panaszkodtam neki, hogy mennyi időmet és pénzemet veszi el a pelenka vásárlás, ő pedig csak ennyit kérdezett: “Miért nem rendeled a www.lord.shop.hu oldalról?”

Nagyokat pilláztam, aztán miután megmutatta miről is van szó, leesett a tantusz. Szent ég! Ez egy az oldal az én hősöm. Innen tulajdonképpen minden tisztálkodási szert, tisztítószert, női és férfi kozmetikumot be tudok szerezni, nem mellesleg mindenféle baba cuccot is. Jobbnál jobb pelenka márkák érhetőek el, olyan áron, hogy először azt hittem félre írták, vagy valami nagyon durva átverés az egész. Sokkal olcsóbbak mint azok, amiket a különböző drogériákban lehet kapni és még a minőségük is mérföldekkel jobb. A pelenkák mellett még lehet kapni popsitörlőket, babakrémeket, előkéket, baba ruhákat, cumisüvegeket és szebbnél szebb műanyag evőeszközöket is.

A kicsit óvatosan, vagy hogy úgy mondjam bizalmatlanabb vásárlók részére, vannak előre összeállított próbacsomagok, ahol előre meghatározott termékek alkotják a csomagot. Általában néhány csomag pelenka és popsi törlő van benne, különböző márkáktól, hogy mindegyikre legyen lehetőség kipróbálni.

8000 forintos vásárlás felett nem kell számolni a kiszállítási díjjal, alatt viszont két összeggel lehet kalkulálni. Hogy miért két összeggel? Azért mert kétféle kiszállítási módot is lehet választani. Az egyik a jól ismert GLS futár, akinek az “ára” 1199 forint, a másik pedig a LORD Shop túrajárata, ami mindössze 790 forint, ha 8000 forint alatt rendelsz. Ez a túrajáratos megoldás egy nagyon jó dolog és nem mellesleg teljesen biztonságos, hiszen közvetlenül a LORD Shop raktárából érkezik a csomagunk, így biztos nem fog sehol sem elkeveredni. A pontos részleteit most viszont nem írnám le, szerintem menj fel te is a www.lord.shop.hu oldalra és nézz szét, ott pedig a túrajáratozás minden részletét is megtalálod majd.

Remélem Te is úgy megszereted majd ezt az oldalt mint én!

www.lord.shop.hu