Az interneten rengeteg olyan hír kering a szilikon mell témával kapcsolatban. Ezek többnyire elrontott műtétekről és veszélyes szövődményekről szólnak. Ezáltal pedig emlékeztetnek arra, hogy aki ilyen implantátum mellett dönt, annak egyrészt ügyelnie kell arra, hogy a beavatkozás szakszerű módon történjen. Másrészt pedig nem szabad elfelejtenie azt sem, hogy a szervezetbe bekerült idegen testen állapotát szabályos időközönként ellenőrizni kell.

Ha szeretnél egy igazán informatív, hiteles cikket olvasni arról, hogy milyen veszélyei vannak a szilikon mell viselésének, és hogyan kerülhetők el ezek, akkor tájékozódj Te is a plasztika.info-hu weboldalon.

Vigyázat: ilyen veszélyeket rejthet egy szilikon mell!

A plasztika.info.hu oldalon található, a szilikon mell lehetséges szövődményeiről szóló cikk nagyon alapos és informatív írás. Könnyen megérthető, nem végtelen szakmai zsargonnal telített megfogalmazásának köszönhetően azonban hamar megérthető és jól befogadható is.

A cikkből megtudhatjuk, hogy a mellimplantátumok legnagyobb veszélye a szilikon mell falának károsodása és a mellimplantátumot körülvevő tok óriás sejtes limfómája lehet. Továbbá azt is megtudhatjuk, hogy pontosan hogyan alakulhatnak ki ezek a problémák. És ahhoz is találunk segítséget (leírás és képek formájában is), hogy hogyan ismerhetjük fel azt, ha esetleg ilyen problémánk lenne.

A szövődményeket azonban könnyen elkerülheted!

Fontos, hogy a plasztika.info.hu cikkének egyáltalán nem az elrettentés a célja. Hanem arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy ezek a súlyos következményekkel járó szövődmények könnyen megelőzhetők, mégpedig a következő egyszerű módon:

  • Először is fontos, hogy jó minőségű és biztonságos mellimplantátumot válasszunk. A műtétet pedig egy megfelelő minőségű klinikán végeztessük el, valóban hozzáértő szakemberrel.
  • Aztán fontos fejben tartani azt, hogy a szilikon mell állapotát évente ellenőriztetni kell egy kezelőorvossal annak érdekében, hogy a kisebb hibák is felfedezhetők legyenek.
  • Szintén fontos, hogy az állapot ellenőrzése során (az ezzel kapcsolatos protokollnak megfelelően) képalkotó vizsgálatok is történjenek.
  • És ugyancsak fontos az is, hogy az apró hibák kiszűrése érdekében önmagunknak is végezzünk egyszerű kontrollt, legalább háromhavonta.
  • A leges-legfontosabb megelőző tevékenység pedig az, hogy a legkisebb panasz észlelése esetén is forduljunk időben orvoshoz!!!

Ha plasztikai műtét, akkor Kelemed Plasztika!

Ahhoz tehát, hogy egy szilikon mell ne negatív élményeket okozzon, elengedhetetlen szempont a szakmaiság és a biztonság. A plasztika.info.hu pedig abban is tud segíteni, hogy hol találsz olyan klinikát, ahol szakszerű és precíz ellátásban lesz részed.

A weboldal ugyanis egy plasztikai magánklinika, a Kelemed Plasztika weboldala. Ez az intézmény egy budapesti és pécsi rendelőkkel rendelkező plasztikai sebészet, amelynek főorvosa, dr. Kelemen Ottó garantálja a szakmaiságot a precizitást és a biztonságot is. A klinika kezeléseit igénybe véve ugyanis több évtizedes szakmai tapasztalati háttérre és a legkorszerűbb módszerek ismeretére támaszkodhatunk.

Szóval ha mellimplantátum behelyezésén gondolkodsz, a Kelemed Plasztika nem csak a beavatkozás elvégzésében, hanem az előzetes tájékozódásban is segíthet!

Keresd őket bátran a plasztika.info.hu weboldalon!