Nem árulok el nagy meglepetést azzal, hogy nagyon nehéz a mai világban minőségi szolgáltatókat találni, pláne megbízható és szakértő szerelőket. Nagyon nagy szerencsém volt akkor, amikor belebotlottam a https://vizszereles.net oldalba, úgyhogy a pozitív tapasztalataimat minden ismerősömnek elújságoltam. Valóságos futótűzként terjedt a hír, miszerint létezik végre egy olyan vízszerelő Budapesten, ami akár egy óra alatt is kiér a helyszínre SOS helyzet esetén. Azért ez tényleg nem mindennapi eset, ugye? Ha szeretnél megtudni több részletet, akkor mindenképpen olvass tovább vagy pedig látogass el az oldalukra, nem fogod megbánni!

Nagyon meg voltunk ijedve, amikor átjött a szomszédom, hogy teljesen elázott a plafonja és csöpög a víz a falból is. Ekkor húztuk el a szekrényünket a fal elől a nappaliban és észrevettük, hogy bizony tőlünk indult meg ez az egész folyamat és nálunk valószínűleg csőtörés van. Nem tudtunk sokat hezitálni, mivel nagy volt már a baj, hiszen az alattunk lévő lakás is kezdett ázni. Ilyen sürgős esetekre specializálódott a vizszereles.net csapata, akik Budapesten és Pest megyében rekord sebességgel mennek ki a különböző címekre és akár 1 órán belül már a riasztás helyszínén vannak.

Mi is történt pontosan?

Igazából mi sem tudjuk, hogy hogyan történhetett, valószínűleg nagyon régiek voltak a csövek. Amikor beköltöztünk, akkor ugyan felújítottuk a lakást, de a vezetékekhez nem nyúltunk, ami egy nagyon nagy hiba volt. Most pedig minden vízforrásunk el volt zárva és vártuk a megmentőinket, hogy mihamarabb rendbe hozhassák a dolgokat. Szerencsére nagyon hamar kiértek és azonnal neki is láttak a munkának, nem vesztegettek egy percet sem.

Elővettek egy kameraszerkezetet, amit a csövekbe bevezettek, így megtalálva a csőtörés pontos helyét. Erre azért volt szükség, mert sok esetben nem ott van a csőtörés, ahol elkezd nedvesedni a fal, így nagyon nehéz megtalálni a gondot. Ekkor van az, hogy össze- vissza bontják a falat, mi pedig imádkozunk, hogy a kőműves majd ne kérjen el csillagászati összegeket.

Viszont pont erre van a kamera, ami a csövekben feltérképezi a repedés vagy törés helyét fél méteres pontossággal, így nem kell aggódnunk, hogy felesleges falbontás áldozatai leszünk. Amint megtalálták a gondot, neki is kezdhettek a bontásnak, viszont úgy csinálták, hogy a lehető legkevesebb kárt okozzák nekünk. Már ez is nagyon pozitív volt bennem, hiszen nem mindenki szokta ilyenkor is az ügyfél szempontjait nézni.

A https://vizszereles.net gyorsan végzett profi munkát

Amint megtörtént a bontás, kezdődhetett a javítás és a csere. Nagyon meglepő volt, hogy milyen gyorsan dolgoztak. Amint megtalálták a repedést, elkezdték orvosolni a problémát, így az egész folyamattal pár órán belül végeztek. Nagyon kevés törmelék maradt a szerelők után, ami szintén elég pozitív visszhangot keltett bennem és az áruk is nagyon kedvező volt ahhoz képest, hogy SOS-ben jöttek ki szinte azonnal és a lehető legkevesebb kárral dolgoztak. Pedig a vízszerelők átlagosan elég sok kárt tudnak végezni. El is kértem tőlük egy névjegyet, hogy mindig nálam legyen a számuk a mikrón, ha bárkinek szüksége lehet az elérhetőségükre a lépcsőházban.

Miután elmentek fel is néztem a névjegykártyájukon is feltüntetett https://vizszereles.net-re. Kíváncsi voltam, hogy milyen további szolgáltatásokban tudnak segíteni és örömmel konstatáltam, hogy a palettájuk nagyon széles és sok mindenben a rendelkezésemre állhatnak a jövőben. Ilyen például a duguláselhárítás és a vízvezetékek karbantartása, ellenőrzése, javítása és cseréje. Ez után az eset után mondjuk nem ártana az összes vezetéket végig nézetni, viszont nem csak nálam, hanem az egész lépcsőházban. Lehet megemlítem majd a következő lakógyűlésen, hogy egy ilyenre közösen beruházhatna a társasház, mert a beázás bizony nem kellemes dolog.

Összességében a tapasztalataim rendkívül pozitívak és boldog vagyok, hogy ilyen kiváló szakemberek jöttek hozzám. Nagyon ritka az ilyen mértékű szakmai alázat és kedvesség, pláne ügyfélközpontúság. Mindenkinek ajánlom őket Pest megyében és Budapesten, akinek sürgős gondja van. Bár lehet nem sürgős gond is, abban is rendelkezésedre tudnak majd állni. Nagyon sokrétűek és akár a fűtésrendszered karbantartásában is tudnak majd segíteni. Látogass el az oldalukra, és olvass utána ennek a kiváló cégnek! Irány a https://vizszereles.net oldal, ne felejtsd el elmenteni őket, ki tudja mikor lesz rájuk szükséged. Egy jó vízszerelő telefonszáma pedig áldás lehet a bajban.