Híreket olvasni átlagos tevékenység, szinte nem is tudok olyan embert mondani, aki nem gyakorolja ezt a cselekedetet nap mint nap. A hírek nyitnak kaput nekünk a külvilág felé. Megtudhatjuk általuk, hogy mi van a mi közvetlen környezetünkön kívül. Tudomást szerezhetünk a közlekedési dugókról, a várható időjárásról, a politikusok aktuális botrányairól, az országgyűlés legújabb döntéseiről, és a legérdekesebb rendezvényekről. Híreket olvasni jó, de nem érdemes túlzásba vinni. Ne felejtsük el, hogy a hírek mindig torzítanak, tele van rossz hírekkel a sajtó, a jó eseményekről pedig alig számol be egy-egy lap. Ennek az az oka, hogy az nem hír.

Érdemes időnként visszatérni a saját valóságunkba a hírcunami elől, és kikapcsolódni például egy kiadós talpmasszázzsal. A talpmasszázs segíthet jobb közérzetet elérni. Ha vágyunk egy ilyen kikapcsolódási formára, akkor érdemes lehet ellátogatni a Karma thai masszázs weboldalára, ahol számtalan masszázsforma közül válogathatunk. A cég szalonjai Budapesten vannak, az egyik a Síp utca 27-es szám alatt, a másik a Király utca 38-ban. Azért hasznos, hogy kettő helyszínen vehetjük igénybe a szolgáltatásaikat, mert így mindenki a hozzá közelebb esőt választhatja.

A masszázs hasznos lehet, ha napi nyolc órát ülsz egy irodában, ha komoly fizikai munkát végzel, ha a nap végén kimerülten zuhansz rá az ágyadra, vagy ha nem tudod eldönteni, hogy egy kiadós alvásra, vagy egy kiadós masszázsra van szükséged. A szalonokban megannyi hangzatos masszázstípust találsz. Van náluk tradicionális thai masszázs, talpmasszázs, hátmasszázs, fejmasszázs, vállmasszázs, olajos testmasszázs, kókuszolajos testmasszázs és páros masszázs is.

A korábbi vendégek véleményeit is elolvashatod a honlapon egy külön boxban, valamint képeket is találhatsz a szalonokról. Mindkét helyszínen profi, képzett thai masszőrök állnak a rendelkezésedre. Érdemes szemügyre venni a gyakori kérdések szekciót is, ahol a leggyakrabban ismételt kérdésekre válaszolnak a kollégák. Kiderül például, hogy fájdalmas-e a thai masszázs, hogy ruhában vagy ruha nélkül történnek a masszázsok, hogy miként kell felkészülni és hogy mit nem szabad csinálni masszázs előtt.