Az egyetlen téma, amiről régebben híreket olvastam, az a számítógépes játékok világa volt. Nem sajnálom, hogy volt egy ilyen korszakom, de azért nem lett volna rossz, ha más dolgokról is tudok ezeken kívül. Az érdeklődési köröm természetesen sokoldalúbb lett később, de még mindig nem tudtam, hogy melyik hírportál eléggé megbízható. Ez a legrosszabb talán abban, ha az ember információt akar gyűjteni. Nem tudhatja, hogy melyik hely, milyen hátsó szándékkal rendelkezik.

Bármilyen meglepő, végül nem írott formában találtam meg a legjobb hírszerző forrást. Találtam egy Youtube csatornát, ahol szinte minden nap új videók vannak. Ezek a videók rendkívül informatívak voltak és minőségiek. Először találkoztam az igazi újságírás művészetével. Azóta azt érzem, hogy az életem több szinten is gazdagodott. Remélem, hogy a jövőben is ilyen minőségi marad ez a hírportál.

Informálódni azonban nem csak a közéleti dolgokról érdemes. Az előző héten például valami szép ajándékot akartam szerezni a barátnőmnek. Titkosan gyűjtöttem az információkat, hogy mire vágyna, és végül arra futott ki a kutatás, hogy egy új pénztárca lenne a legjobb számára. A női pénztárcák világa azonban teljesen idegen tőlem, úgyhogy találnom kellett egy olyan oldalt, ahol minőségi pénztárcákat vásárolhatok, mellette pedig minőségi tájékoztatást kaphatok.

Bármilyen meglepő, nemsokára találtam is egy ilyen oldalt. Ami még meglepőbb volt, hogy ezt a helyet Cipőmarket-nek hívják. A cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca linken találtam rájuk. Nem szabad, hogy a név megtévesszen minket, a Cipőmarket nem csak cipőkkel foglalkozik. Bár akiket ez is érdekli, azoknak is nyugodtan tudom ajánlani ezt a helyet, mivel a cipőik is rendkívül magas minőséget képviselnek.

De térjünk vissza a cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca linkre, és a női pénztárcákhoz. Mivel korábban már említettem, hogy nem vagyok szakértő, ezért reméltem, hogy minden könnyedén navigálható lesz az oldalon. Ez így is volt. A kategóriák egyszerű rendszerének segítségével, hamar meg fogjuk találni a női pénztárcás részleget. Egyszerűen csak a felső menüt kell használnunk.

A választék rendkívül bőséges. Nagyon sok időt töltöttem azzal, hogy kinézet alapján összehasonlítgattam a különböző termékeket. Azoknak pedig, akik kicsit céltudatosabbak és akiket nem annyira a részletek foglalkoztatnak, nagyon tudom ajánlani a különböző szűrőket és rendezési elveket. Ezeknek segítségével könnyedén rendet tudunk teremteni a hosszú terméklistában. Az „ajánlottak” rendezési elv szerintem a legjobb, mivel, ha ezt használjuk, akkor mindig láthatjuk az aktuálisan érvényben lévő ajánlatokat és, hogy miket vásárolnak az emberek a legszívesebben.

cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca

Leárazás is volt érvényben egy csomó termékre. Ez sokszor 20 százalékos kedvezményt jelentett. Azt a pár ezer forintot meg félre tudjuk így rakni akár egy romantikus vacsorára is. Az eredeti árat meg tudjuk tekinteni a termék neve alatt, ezt pirossal tüntetik fel. Szerencsémre egy olyan pénztárca tetszett meg nekem, amin éppen leárazás volt. Úgyhogy azt éreztem, hogy már csak ezért is megérte feljönni a cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca oldalra.

A legnagyobb érvem emellett az online shop mellett pedig az, hogy mindenről tájékozódni tudunk a fotelünk kényelméből. A termékekhez rövid, informatív tájékoztatók vannak fűzve, úgyhogy még az olyan emberek, mint én, akik nem tudnak semmi ezekről a pénztárcákról, sem fogják elveszve érezni magukat. Sokkal jobb nekem ezt otthonról csinálni, mint egy női pénztárcás boltban keresgélni és szenvedni. A kiszállítási díj pedig elenyésző, különösen ahhoz képest, hogy milyen gyorsan végbe is megy maga a szállítás.