Ritkán szoktam híradót nézni, mert sosem ad semmi pluszt számomra. Azokat a híreket, amik engem érdekelnek külön meg tudom nézni az interneten és ki is tudom szűrni őket, így csak azokat látom, ami engem érdekel. Éppen ezért inkább az internetet szoktam használni hírforrásnak, nem a TV-t.

A legutóbb a weboldalammal kapcsolatban keresgéltem, amikor rátaláltam a keresobenelso.hu oldalára. A hírekben velük nem is találkoztam volna.

A Keresőben Első csapata, mint ahogy már a nevükből is sejthetjük, abban tudnak segíteni nekünk, hogy a keresőben minél előrébb kerüljünk. A keresőoptimalizálásban az élen járnak. Ezen kívül weboldal készítéssel kapcsolatban is bátran keresheted őket.

Nagyon szép, igényes és a célközönséget megszólító honlapokat tudnak létrehozni. Ha induló vállalkozásod van, vagy csak fellendítenéd a weboldalad látogatottságát és módosítanál a kinézetén, akkor jó helyen jársz. A Keresőben Elsőnél ezzel is professzionális szinten foglalkoznak.

Ha weboldal készítéssel keresed meg őket, akkor első körben 10 olyan fontos kérdést is feltesznek neked, aminek a megválaszolásával máris egy olyan honlapot tudnak megálmodni számodra, ami nem csak neked fog tetszeni, de a leendő vásárlóidnak/ szolgáltatást igénybe vevőidnek is imponáló lesz.

Hiszen az a fontos, hogy a weboldalra látogatókból vásárlók is legyenek. Nem elég, hogy rátalálnak az oldaladra, el is kell érni, hogy a te szolgáltatásodat/ termékedet válasszák. Ebben tud segítséget nyújtani számodra a keresobenelso.hu.

A munkafolyamat minden lépését nyomon követheted, hiszen mindenről megkérdeznek, semmit sem döntenek el a megkérdezésed nélkül. A honlapjukon mindennek alaposan utána tudsz olvasni. A munka elkezdésétől egészen a kész és működő weboldalig. Ha kíváncsi vagy pontosan hogyan dolgoznak és hogyan nézne ki a közös munka, akkor mindenképp látogass el az oldalukra (keresobenelso.hu).

Több referencia munkát is meg tudsz nézni a honlapjukon és véleményeket is tudsz olvasni. A referencia weboldalaknak köszönhetően el tudod dönteni, hogy neked tetszenek-e az eddigi munkáik. Kis leírást is találhatsz az ügyfelekről és arról, hogy mi volt a cél amivel megkeresték őket és ezt milyen eszközökkel sikerült elérniük.

Legyen Neked is ügyfélszerző a weboldalad! Keresd bizalommal a Keresőben Elsőt.